Friday, November 20, 2009

Terus Atau???

Hari ni trgerak nk mntak pndapt and pandangan korang. Ni apa yg jadi pada aku skrang, about cinta la senang cite.. hehe.. kenal dgn dia nih akhir tahun 2005 hingga skrang, tp dlm jngka masa tu bnyk mnde yg agak2 pelik. Kami tak mcm pasangan lain yg hujung minggu keluar, disebabkan faktor jarak yg agak² dekat, dia perak aku johor. Tak jauh cume bpe CM je dlm peta n ber+++ KM :D dari thn 2005-2009 pernah setahun tak contact mean handphone jumpa jauh sekali. Dari handphone xde dibg hp pn xnk contact jgk, xdpt contact guna handphone aku usaha tok cari berokband tu pn tahan bpe bulan je. Raya yg lepas aku janji nak datang perak tok jumpa famili dia tp hampa xdapat jumpa sbb famili dia g melaka, aku habiskan masa 12jam atas motor tok kesane tp ... :( disebabkan JANJI aku kne tunaikan jugak. Sekarang ni dah tak contact, ibarat aku sorang je nkkan PERHUBUNGAN ni tapi dia? mntak jasa baik kalian bg pandangan n pendapat. Kebuntuan sekarang ni..

p/s : YWt1IGthbmdlbiBiYW5nZXQgc2FtYSBkaWEuLiA6KA==

14 comments:

akim91 said...

nmpk cm awk sorg je yg trkjar2 dia??awk cuba tnya dia btul2 bkn pe jgn smpai org ambk ksempatan ats dri awk yg cm 2..

p/s:pndangan sy je

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- said...

adeh... complikated~
-kalo eyes2eyes, xsanggup cenggitu.walopon jaoh dr segi jarak tp kena lar dekat di hati... (hak3) -mengarut sudahh-

-humm..sedangkan kawan pon, dlm setahun kompem tny gak kabo berite.. msj2.. call2... (pasangan kite mesti lebih dr tuh). kalo smpai stahun xcontact,sumthing wrong tuh~

-cadangan --> slow talk ngan die. bincang leklok. tny skali status incik pd die. hoho.. (just a suggestion) x taw brkesan ke x

mummynora said...

Mummy ada terbaca kata kata cinta ini...I understand and I would like to share it with you. I hope you'll understand what does it trying to imply..

Cinta sejati adalah ketika dia mencintai orang lain, dan kamu masih mampu tersenyum, sambil berkata: aku turut bahagia untukmu.

sweetMoMo said...

Hafiz mummy pernah terbaca satu kata kata tentang cita. I understand how you feel and I hope you'll understand what I am trying to imply to you

Cinta sejati adalah ketika dia mencintai orang lain, dan kamu masih mampu tersenyum, sambil berkata: aku turut bahagia untukmu.

sweetMoMo said...

Kata kata Bijak tentang Cinta:

Jangan sesekali mengucapkan selamat tinggal jika kamu masih mau mencoba. Jangan sesekali menyerah jika kamu masih merasa sanggup. Jangan sesekali mengatakan kamu tidak mencintainya lagi jika kamu masih tidak dapat melupakannya

sukiminna said...

knape begini..maaf tp rasa macam tepuk sebelah tgn je..

kakngah said...

setiap manusia kan dh ditentukan Tuhan jodoh msg2.
sampai masa.. dpt la..
tak usah dikejar yg lari2 ank tu
lg pun dek..
bunga bkn skuntum...
apa kata.. konsentret kt apa yg ko buat skrg..
cnth ; klik2 nffng.. kehkehkeh!! mai klik aku bnyk2.. aku klik2 ko blk banyk2 gak..

wazy said...

lebih baik ko lupakan dia je la..tu je jalan yang terbaik

Ayu said...

talking about love will never end...interesting posting tho..success and enjoy ur week end..

DaHLia said...

masih samar2 lagi...

hmmm cinta internet ke ni??
toksah laaa terkjor2..biar lelaki yg kejor kita, bukan kita kejor diorg..sebabnya nnti bila dh jadi suami isteri, barulah kita yg mengejar...dan masa tu dia pun tau susah nk dpt kita...

nasihat drpd org yg masih belum berkahwin..hehehe

DaHLia said...

erk..lelaki ke ni?? hmmm kalo betul nak, dptkanlah

'AQILAH said...

face to face...selesai care baik...mungkin dia ada problem...:)

... said...

Lupakan dia. Belum nikah dah macam ni. Apa lagi lepas nikah nanti - Nasihat seorang lelaki tua...

nfi said...

cinta itu bila kita sanggup terluka berkali2 tanpa mengeluh sedikit pun asalkan dia bahagia..

let her go,..